Op deze pagina vindt u meer informatie betreffende de cursus beeldhouwen in steen.

 

 

Beste cursisten, de regelgeving laat het weer toe dat er cursussen gegeven worden. in belgie is de cursus weer begonnen. in nederland kleurt brabant nog altijd dieprood omdat er nog veel covid  besmettingen zijn.

we hebben daarom besloten voor uw en onze veiligheid de cursussen definitief op te schorten naar september 2021.

Uw tegoed blijft bestaan, ook voor de cursisten met een knipkaart. als u geen e-mail adres heeft achtergelaten stuur ons dan even een berichtje.

we houden u dan op de hoogte van de start in september.

 blijf gezond en tot in september!

 

Er wordt gewerkt in zachte tot harde steen. We besteden speciale aandacht aan het gezond en veilig beeldhouwen.

De techniek van het steenbewerken is een belangrijk aspect van de cursus. Ook het ontwikkelen van een eigen vormtaal is een aandachtspunt. Dit alles in een ontspannen sfeer, het is immers uw vrije tijd!

 

U kunt kiezen uit de volgende dagdelen, woensdagmorgen, woensdagmiddag, woensdagavond, donderdagochtend, donderdagmiddag en donderdagavond.

 

De dagdelen zijn verdeeld in:

Ochtend van 10:00 tot 12:30, Middag van 13:00 tot 15:30 en 's avonds van 19:30 tot 22:00 uur. De kosten voor de cursus zijn € 185 per blok van 10 lessen. Het cursusgeld moet voor aanvang van de cursus betaald worden.

 

De cursus is inclusief het gebruik van de basis gereedschappen in ons goed uitgeruste atelier. U werkt dus met onze materialen en gereedschappen. Meer informatie? Neem even contact met ons op.

 

Deelname aan de cursus is voor eigen risico, Bick Art Supplies BV aanvaardt geen aansprakelijkheid tenzij schade door nalatigheid van  Bick werd veroorzaakt. Om de planning beheersbaar te houden mogen er per blok van 10 lessen maximaal 2 lessen door de cursist verschoven worden. Op voorwaarde dat er 48 uur op voorhand is afgemeld en er een andere plaats beschikbaar is. De gemiste lessen dienen in hetzelfde blok ingehaald te worden.

 

Cursusplanning Nederland

 

Cursus beeldhouwen in steen Nederland, adres atelier :Dorpstraat 56 5133 AH Riel

 

 

 

 

Planning voor 2021-2022 volgt nog. Wilt u op de hoogte blijven? Neem even contact met ons op.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cursusplanning België

 

 

 

 

 

 

Cursus beeldhouwen in steen België, adres atelier :Oudelijns 11 2381 Weelde

 

Planning voor 2021-2022 volgt nog. Wilt u op de hoogte blijven? Neem even contact met ons op.